Když muže trápí problémy s erekcí…

Nedostatečná nebo špatně udržitelná erekce není u mužů tak ojedinělý problém, jak by se mohlo zdát. Pokud potíže přetrvávají déle než 6 měsíců, je možné hovořit o tzv. erektilní dysfunkci. Ne vždy musí být však na vině zdravotní problém, mnohdy může za špatnou erekci i psychika. Pracovní vypětí, stres, nervozita, nedostatečný spánek nebo dokonce alkohol může ovlivnit kvalitu mužova sexuálního života. Při těchto potížích není zapotřebí vždy vyhledat odbornou pomoc, mohou pomoci i některé volně dostupné doplňky stravy, jako je například kamagra. Recenze kamagry mimo jiné hovoří o podpoře erekce a zlepšení sexuálního libida.

Zamilovaný pár

Potíže s erekcí se mohou častěji objevovat u mužů v pokročilejším věku, kdy postupně dochází k menší citlivosti penisu. Muži erekce často dosáhnou, díky snížené citlivosti to ovšem trvá delší dobu. Tyto poruchu jsou naštěstí velmi snadno rozpoznatelné, s jejich léčbou by tak muži neměli otálet. Nejhorší varianta nastává v případě, kdy je penis tvrdý, ale muž erekce přesto nedosáhne.

Doplňky stravy

Doplňky stravy na přírodní bázi

Na internetu i na pultech lékáren najdete řadu podpůrných léků, které jsou volně dostupné. Je ovšem zapotřebí počítat, že slouží spíše jako prevence před poruchami erekce, nikoliv k řešení již vzniklých obtíží. Pozor byste si ovšem měli dát na léky, které jsou běžně na lékařský předpis. Pokud je najdete na internetu k volnému prodeji, s největší pravděpodobností vám mohou způsobit více škody, než užitku. Takovým lékům se proto vyhněte, jelikož je nejprve zapotřebí indikovat problém odborným specialistou. Ten může vyloučit i vážnější onemocnění, které jsou doprovázeny právě potížemi s erekcí. Pro zkvalitnění erekce se doporučuje i zdravý životní styl, dostatek pohybu či pestrá strava. Pomoci mohou i Kegelovy cviky, které mají mimo jiné příznivý vliv i na mužskou prostatu.