Půjčovna vozu levně a rychle

Rozbil se Vám automobil a teď si nevíte rady, protože ho potřebujete každý den a neobejdete se bez něho? Nemusíte být smutní a volat na všechny čísla v seznamu, stačí, když zavoláte na jedno číslo a to na nejlevnější autopůjčovna Praha Autopujcovna-urban. Tato půjčovna má ve svém sortimentu automobily český značky Škoda, ze kterých si zaručeně vyberete to, které využijete nejvíce a které Vám bude vyhovovat. Proto nechoďte pěšky, ale vsaďte na jistotu ke která Vás dopraví do cíle.

Pronájem (2)

Tato firma je na trhu již přes 25 let a zabývá se pronájmem vozů v Praze a jeho okolí. Ve svém vozovém parku má automobily jako je škoda Fabia, Octavia, či stará škoda Felicia. Půjčovna vozů je za bezkonkurenční ceny na trhu a zařizuje krátkodobí o dlouhodobí pronájem vozů. Mezi hlavní výhody dlouhodobého pronájmu patří jeden den zdarma, pokud si vůz půjčíte na 10 dní a více.

Mezi další doplňkové služby patří zimní výbava, takže pokud vyrážíte na hory, máte jistotu zapůjčení sněžných řetězů. Samozřejmostí jsou zimní kola a navigace, díky které dojedete zdárně do cíle určení. Navíc je na všech automobilech platná dálniční známka pro Českou republiku, a pokud máte děti, zdarma Vám zapůjčíme autosedačku či podsedák. Všechny vozy, co se pronajímají, mají samozřejmě pojištění proti krádeži a jsou pravidelně servisovány, aby byly v dokonalém stavu. Po domluvě lze zapůjčit také profesionální řidič, který Vás odveze dle vašeho přání na místo určení. Tudíž bude jen na Váš, kam budete chtít dovést a v jaký den to bude.

Pronájem

Mimo všechny tyto služby jsou automobily vždy dodány s plnou nádrží a neustále se rozšiřuje nabídka pronajímaných vozů. Po domluvě lze vůz přistavit také k vašemu domu, takže nemusíte vážit cestu na naší pobočku. Pokud tedy máte svůj automobil v servisu, zkuste vyzkoušet tuto půjčovnu vozů, zaručeně se Vám jejich služby budou líbit a budete je využívat i v budoucnosti.